ZP Profili

ZP Profili

ZP Profili

U ponudi naše kompanije nalaze se ZP PROFILI proverenog kvaliteta, koji mogu biti u svim oblicima, ali i imaju veliku dimenzionu preciznost. Poseduju izuzetno dobro stanje površine i to im daje prikladnu osnovu za nanošenje zaštitnih premaza od korozije ili nekih drugih oštećenja.

Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj tradiciji i proverenom kvalitetu, koji je dokazan na tržištu crne metalurgije, možemo da Vam ponudimo profile koji imaju mnogostruku primenu, među kojima je jedna od glavnih u oblasti građevinske bravarije.

Takođe, kod nas ćete pronaći : specijalno napravljene profile koji se koriste za okvire vrata i prozora, elemente potkonstrukcija svih fasadnih i krovnih sistema. Svi profili, dostupni kod nas, imaju različit oblik preseka, dimezije, tip i masu.

U zavisnosti od vrste namene, kupcima su potrebni različiti profili, određenih dimenzija i cenovnog ranga, a naš iskusni tim stručnjaka u prodaji potrudiće se da pomogne adekvatnim savetom ili konsultacijom i na taj način olakšaće svakom potrošaču kupovinu ZP PROFILA.