Montažne garaže i građevinski kontejneri

Montažne garaže i građevinski kontejneri

Montažne garaže i građevinski kontejneri

Montažne garaže prilagođene potrebama i zahtevima kupaca. Montažno-demontažne garaže od pocinkovanog i plastificiranog lima. U boji po želji kupca. Svih veličina. Za sve namene. Konstrukcija od profilnih cevi, obloga od trapeznog lima. HardGradnja – Proizvodnja i montaža metalnih i čelilnih konstrukcija – Montažne garaže.

Montažne garaže izrađene od četvrtastih profila, obložene rebrastim pocinkovano-plastificiranim limom u boji. Profili konstrukcije za garažu su zaštićeni antikorozivnim premazom. Montiranje garaže na sve vrste podloge. Stranice garaže su spojene pomoću šrafova. Garaža je montažno demontažnog tipa i ukoliko se ukaže potreba garažu je moguće demontirati i prebaciti na drugo mesto.

Montažne garaže pogodne za potrebe garažiranja automobila, motocikala, poljoprivrednih mašina, skutera kao i za drugu namenu.

Zaštitite svoj automobil od vremenskih nepogoda. Montažna garaža vam može poslužiti osim za garažiranje auta i kao dodatni prostor za odlaganje stvari ili kao radionica.

Građevinski i industrijski kontejneri

Proizvodnja svih vrsta građevinskih i industrijski kontejnera prema Vašim idejnim projektima i tehničkim zahtevima

Građevinski i industrijski kontejneri pronalaze svoju primenu u građevinarstvu kao dobro rešenje za privremeni smeštaj radnika na gradilištu .

Namene za koje se koriste su raznolike (stambeni, kancelarijski, sanitarni, skladišni…).

Pojedinačni elementi kontejnera kao što su izolacija, vrsta stolarije, tip panela, spoljašnji izgled, fasada  mogu se izraditi po želji kupca. Mogućnosti su neograničene!